Zuurdesem bruschetta
met perzik en Parma ham

Heb je dat standaard broodje kaas als lunch nu wel een keer gezien? Dan moet je deze bruschetta ABSOLUUT proberen. Heerlijke romige La Vache qui rit, zoete perzik en zoute Parma ham zijn een match made in heaven!

 

Ingrediënten voor 5 boterhammen:

  • 5 La Vache qui rit puntjes
  • 5 zuurdesemboterhammen
  • 1 perzik
  • 5 plakjes Parma ham
  • 1 potje aardbeien jam
  • 1 bakje verse basilicum
  • peper en zout

 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm een grillpan op hoog vuur.
  2. Smeer de zuurdesemboterhammen in met olijfolie en bak ze in de grillpan tot er mooie grill strepen op het brood staan.
  3. Besmeer het brood eerst met La Vache qui rit en smeer er dan een laagje aardbeienjam overheen.
  4. Snijd de perzik in dunne plakjes en leg deze op het brood. Leg er vervolgens de plakjes Parma ham overheen.
  5. Garneer met verse basilicum blaadjes en wat peper en zout. Geniet ervan!

Categorie

Lunch Snack Voorgerecht