Veel gestelde vragen

De producten van La Vache qui rit zijn niet vegetarisch, omdat er kaas in gebruikt kan zijn die bereid is met dierlijk stremsel.

De producten van La Vache qui rit zijn niet veganistisch, omdat in de producten van La Vache qui rit melk is verwerkt en in sommige kazen ook dierlijk stremsel is gebruikt.

De voedingswaarden zijn zowel per product op de productpagina te vinden als op het product zelf terug te vinden.

De voedingswaarden op de productpagina zijn gebaseerd op de huidige recepturen. Door veranderingen in het receptuur van La Vache qui rit producten kunnen er in de winkel producten verkrijgbaar zijn in huidige en nieuwe samenstelling. Wij adviseren om deze reden een aanvullende vergelijking met de informatie op de verpakking te maken.

We adviseren om de bewaarinstructies op de verpakking te volgen.

De La Vache qui rit producten kunnen gerust enige tijd buiten de koeling bewaard worden, maar niet in geval van extreme hitte (zoals bijvoorbeeld in de volle zon). De La Vache qui rit producten zijn het lekkerst als ze net uit de koelkast komen, wij adviseren daarom de producten gekoeld te bewaren.

Tijdens de bereiding van de La Vache qui rit smeerkaas wordt de melk grondig gepasteuriseerd. Daardoor zijn alle La Vache qui rit producten geschikt om tijdens de zwangerschap te eten.

La Vache qui rit producten voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen tot aan de houdbaarheidsdatum. Is de houdbaarheidsdatum (THT) overschreden? Kijk, ruik en proef dan om te bepalen of het product nog eetbaar is. Zo gaan we samen voedselverspilling tegen.

Omdat wij niet weten in welke mate jij lactore-intolerant bent, bieden we je zoveel mogelijk informatie over de hoeveelheid lactose in onze producten. Zo kun je zelf besluiten welke van de producten je wel of beter niet kunt eten. Natuurlijk kun je dit zo nodig ook overleggen met je diëtist en/of huisarts.

  • LVQR Smeerkaaspuntjes Naturel (per 8 of 24 puntjes in een rond doosje): 4,5 gram/100 gr lactose.
  • LVQR Smeerkaaspuntjes Mix (4 smaken per 8 puntjes in een rond doosje): 3,8 gr/100 gr lactose.
  • LVQR MiniCubes (kleine, verpakte blokjes in een plat, rechthoekig doosje): 5 gr/100 gr lactose;
  • LVQR Cheez Dippers Naturel (per stuk, 5 of 8 kuipjes in een doosje, per kuipje 35 gram): 4.4 gr/100 gr lactose.

Alleen de La Vache qui rit Cheez Dippers bevatten gluten, de overige producten niet. Bij de La Vache qui rit Cheez Dippers worden gluten toegevoegd: de dippers bevatten gluten. Op de ingrediëntenlijst van de Cheez Dippers worden daarom tarwemeel en gerstemout vermeld.

Nee, dat is niet mogelijk. Alle La Vache qui rit producten bevatten koemelkeiwit.

Helaas zijn er geen promotieartikelen van La Vache qui rit verkrijgbaar.

Wanneer je een andere vraag hebt met betrekking tot La Vache qui rit, kun je ons een bericht sturen via de contact pagina onderaan deze websit of via Facebook of Instagram.