Honingzoete perzik

Perzik is van zichzelf al heerlijk zoet, maar deze geroosterde en gezoete versie is HONINGzoet. Heerlijk. Voor een speciale lunch of gewoon als decadent tussendoortje. Geniet ervan!

 

Ingrediënten voor 4 crostini’s:

  • 2 La Vache qui rit puntjes
  • 1 perzik
  • 1 stokbrood
  • honing
  • olijfolie

 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm een grillpan op hoog vuur.
  2. Snijd perzik in schijfjes (niet te dun) en besprenkel met wat olijfolie. Snijd het stokbrood diagonaal in plakken en smeer 4 sneetjes brood in met wat olijfolie.
  3. Grill de perziken en het stokbrood samen in de grillpan tot er mooie grill strepen op het brood en de perzik staan, het brood knapperig is en de perzik zacht.
  4. Besmeer het stokbrood met La Vache qui rit en leg de gegrilde perzik er bovenop.
  5. Garneer met wat honing.
  6. Enjoy!

Categorie

Lunch Ontbijt Snack