LVQR Contact
Bel naar 0345 648 391 (Op werkdagen tussen 09:00-17:00) Of verstuur online je bericht door hier te klikken.
LVQR traktaties
LVQR blog

Tonijnsalade op een geroosterde boterham: jum. Tonijnsalade met La Vache qui rit op een geroosterde boterham: DROP-DEAD GORGEOUS! Dus probeer snel dit recept en je wilt gegarandeerd nooit meer anders. 

 

Ingrediënten voor 4 boterhammen:

  • 4 La Vache qui rit puntjes 
  • 2 eetlepels magere crème fraîche
  • 2 theelepels mierikswortel crème, of naar smaak
  • 160g tonijn op water uit blik, uitgelekt 
  • 4 volkoren boterhammen, geroosterd 
  • 4 kleine handjes rucola 
  • Citroensap naar smaak
  • Citroenrasp en schijfjes ter garnering 
  • Zwarte peper

 

Bereidingswijze:

  1. Rooster de boterhammen. 
  2. Roer de La Vache qui rit tot een gladde pasta met een theelepel. Voeg de crème fraîche, mierikswortel crème en citroensap toe en roer tot het een geheel is. 
  3. Roer de tonijn erdoor en zorg dat het goed gemengd is.  
  4. Beleg de geroosterde boterham met de tonijnsalade
  5. Garneer met wat blaadjes rucola en een klein beetje citroenrasp. Serveer met partjes citroen en een beetje zwarte peper.
  6. Tast toe!
Categorie
Lunch, Snack, Vis, Voorgerecht