Het leven is leuker als je samen lacht!

Het kan in de huidige tijd lastig zijn om contact te maken met de mensen om je heen. Samen lachen helpt met het breken van het ijs en uit onderzoek blijkt dat mensen zich na een leuke of lachwekkende gebeurtenis meer verbonden en ontspannen voelen. Daarom wil La Vache qui rit mensen samen brengen door samen te lachen, want  lachen is een superkracht die kan helpen ons leven positief te veranderen!

 

Op de achterkant van elke La Vache qui rit Cheez Dippers en puntjes verpakking zijn daarom 8 woorden toegevoegd waarmee  je samen de grappigste verhalen maken. Lach samen met je familie en vrienden en verspreid de kracht van lachen!

Supporter van CliniClowns

Ook CliniClowns gelooft in de kracht van de lach en daarom steunt La Vache qui rit een trotse sponsor van het goede werk van CliniClowns.

Zieke kinderen en mensen met dementie zijn vaak eenzaam, angstig en verdrietig. CliniClowns kijken naar wat er wel kan en bieden afleiding en plezier zodat zorgen, angst en stress even naar de achtergrond verdwijnen. Daarom doneren wij aan CliniClowns zodat zij er kunnen zijn voor iedereen die de kracht van een lach hard nodig heeft.

 

Meer weten over CliniClowns of wil je zelf ook bijdrage aan CliniClowns, kijk op de website van CliniClowns!

Ook samen lachen?

Kan je niet wachten om de leukste verhalen te maken met je familie en vrienden en het uit te schateren?
Ga dan zelf aan de slag!
Download de pdf, print hem uit en maak je verhaal.

 

Deel dit verhaal met iedereen via #laughtogether en vergeet @lavachequirit_nl niet te taggen.