LVQR Contact
Bel naar 0345 648 391 (Op werkdagen tussen 09:00-17:00) Of verstuur online je bericht door hier te klikken.
LVQR traktaties
LVQR blog

NIEUW: Cheez Dippers Volkoren en Emmental puntjes!

Yes, LVQR heeft 2 nieuwe producten: de Cheez Dippers Volkoren & de Emmental puntjes. Beide producten zijn getest door tien gezinnen met kinderen. Lees hieronder wat de testers ervan vinden…..

Cheez Dippers Volkoren

“Yessss, hier hebben wij echt naar uitgekeken! Wat is er nou spannender, leuker en (hopelijk) lekkerder dan het testen van nieuwe Cheez Dippers van La Vache qui rit? Mijn zoon is vooral erg benieuwd.. Oke let’s do this” (welcome to the new generation, mijn 6 jarige zoon praat meer Engels als Nederlands) Ik hoor wat kraken en een lange “hmmmm” en al snel volgt: “MAM, DIT WIL IK MEE NAAR SCHOOL. Dit is zooo lekker en superlekker voor andere kindjes!”

Gezin 2 vindt het een “Voedzaam tussendoortje“.

Gezin 3 heeft de dippers mee genomen naar de Efteling als tussendoortje en de reactie van gezin 4 is heel positief: “Onze oudste zoon van 4 zei: mama, ze zijn super lekker! Mag ik ze ook mee naar school morgen? Ik mocht er niet eens 1 van ze proeven, ze waren te lekker 😉 ”

Emmental puntjes

“Mama mag ik dit alsjeblieft proberen met een cracker? Ik denk namelijk echt dat ik het anders niet lekker vind.” Dit had ik al verwacht.. ik had de crackers er al bij gepakt. “Ik houd namelijk niet van zo’n blubberig kaasje in mijn mond.” Wat een heerlijke beschrijving toch weer. “Laten we maar eerst gewoon  gaan proeven.” Bij de eerste hap is er een kleine stilte, een bedenkelijk gezicht en een paar rare mond bewegingen. Waarop gelukkig snel volgt: OKE DIT MOÉT JE PROEVEN! Waar ik vervolgens een halve cracker half in mijn mond gedrukt krijg. “Dit is zoveel lekkerder als gewone smeerkaas, proef je dat, proef je dat?” En dat proef ik zeker. Ik vind hem zelf ook erg lekker! ” schrijft gezin 5.

Gezin 6  heeft de puntjes op verschillende manieren geprobeerd: “We hadden een lekkere creatie gemaakt met druiven en stukjes walnoot. Helaas ging de kat ermee aan de haal toen ik de camera pakte. Voor poging twee hebben we de puntjes op een cracker geproefd: heerlijke combinatie! De Emmental is mild en zacht van smaak en heeft een lekkere nasmaak.”

“De verpakking vind ik al aanspreken! De smaak stelde mij ook niet teleur; nét iets smaakvoller en zachter dan de naturel puntjes. Zelf eet ik deze puntjes als tussendoortje.” Geeft gezin 7 aan. Gezin 9 vindt de smaak ook voller.

Bij gezin 8 vraagt zoon van 5 nu nog steeds om “de groene koe smeerkaas”. “Heerlijk voor de kids die zachte smaak.”

“Dit is lekker zeg! Ook voor andere kindjes!”  Zegt dochter van gezin 10. Dus jullie lezen het; ook voor andere kindjes, proberen dus!

NIEUW: Cheez Dippers Volkoren en Emmental puntjes!
Geen reactie's

Geef een reactie