LVQR Contact
Bel naar 0345 648 391 (Op werkdagen tussen 09:00-17:00) Of verstuur online je bericht door hier te klikken.
LVQR traktaties
LVQR blog

Make it a December to remember!

De laatste maand van het jaar is aangebroken. Een maand waarin gezelligheid, warmte, familie en vrienden bij mij centraal staan. Zo langzaam aan komt ons huis in een gezellige kerstsfeer. We ontbijten ’s ochtends in het donker met alleen de lampjes van de kerstboom aan. Dat vinden de kinderen geweldig. De kerstboom staat al mooi te pronken en op de kast staat een leuk winters tafereeltje. De kinderen mochten meehelpen met versieren en dit jaar is de schade slechts één kerstbal en één stenen rendier. Valt reuze mee!

Ik hou van deze maand. Van de leuke feestdagen, de verwennerij van de kids en de vele etentjes. Allemaal leuke en gezellige momenten.

To-do-lijstjes

Voordat we met kerst gaan genieten met zijn allen heeft deze mama wel nog een hoop te doen. Mijn keuken ligt bezaaid met to-do-lijstjes en de kerststress heeft bezit van mij genomen. Zoals elk jaar heb ik natuurlijk nog geen enkel cadeau in huis. Waarom begin ik niet eerder…

Er moet nog een kerstoutfit voor de kids gescoord worden, ze moeten nog naar de kapper, ik wil ze nog leuk op de foto bij de kerstboom voor op de kerstkaart naar de opa’s en oma’s.
Er moeten nog blogs geschreven worden en dus heb ik het maar druk, druk, druk! STRESS!!!

En ik denk dat ik hierin niet de enige ben. Iemand die deze maand totaal geen stress ervaart, die wil ik graag ontmoeten. Daar moet ik als échte stresskip nodig bij in de leer!

Mijn tip:

Don’t wait for the perfect moment. Take the moment and make it perfect!

(Oftewel geniet ook van de kleine dingen en zie het mooie in elke dag. Ook in deze drukke tijden…)

Als ik dan straks klaar ben, ik alles in huis heb, de cadeaus mooi ingepakt onder de boom liggen, alle to-do-lijstjes klaar zijn en ritueel in de openhaard verbrand zijn en mijn lieve kindertjes in hun stralende nieuwe outfits door het huis dartelen, dan is deze mama intens gelukkig. Dan leun ik achterover en ben ik blij dat alles weer goed gekomen is en proost ik met mijn lief op alles wat ons dierbaar is.

Lieve mama’s ik wens jullie ontzettend mooie feestdagen en alvast een fantastisch 2018!

Liefs,
Rachèl

www.prachtige-mamas.nl

Make it a december to remember
Geen reactie's

Geef een reactie