LVQR Contact
Bel naar 0345 648 391 (Op werkdagen tussen 09:00-17:00) Of verstuur online je bericht door hier te klikken.
LVQR traktaties
LVQR blog

#LVQRherfsttips

Langzaamaan verdwijnen de slippers en de korte broeken weer in de kast. Terwijl je nog lekker aan het nagenieten bent van die heerlijke vakantie in Spanje of die ene keer dat je met de kids naar het strand ging, kijk je naar buiten en is de lucht niet meer zo blauw als toen… De herfst is alweer begonnen. Wat gaat de tijd toch snel!

Regen en harde wind, dat is waar de meeste mensen aan denken bij de herfst. Maar dit seizoen heeft ook zo zijn leuke dingen. Denk bijvoorbeeld aan Halloween en natuurlijk de herfstvakantie.

Herfsttips

In de herfstvakantie zijn je kinderen lekker vrij en hebben ze alle tijd om te spelen en leuke dingen te doen. Maar wat is zoal leuk om samen te doen in de herfstvakantie? Wij hebben met behulp van onze facebookfans een aantal leuke tips voor jou verzameld, zodat jij en je kinderen je niet hoeven te vervelen. 😉

  • Bij droog weer: ga lekker naar buiten! De frisse lucht doet wonderen. Trek je laarzen aan en maak een wandeling door het bos. Ga vervolgens samen met je kinderen op zoek naar bijvoorbeeld blaadjes, eikeltjes en kastanjes om hier iets leuks van te knutselen.
  • Kruip een middagje op de bank en houd een filmmarathon. Wanneer het buiten regent, is er niets fijner dan een middagje samen met de kids op de bank onder een dekentje. Zet wat gezonde snacks op tafel en het relaxen kan beginnen.
  • Speel spelletjes. Een bordspel, kaartspel, dobbelspel… het is hoe dan ook gezellig! Tenminste… als iedereen tegen zijn of haar verlies kan 😉
  • Zelfgemaakte high-tea. Bak een taart, maak wat sandwiches en zet de waterkoker aan. Een high-tea is altijd leuk en gezellig om te doen. Tevens bespaar je kosten door het zelf te maken in plaats van naar een restaurant te gaan.
  • Probeer eens een nieuw recept uit. Lekker een middagje kokkerellen en daarna genieten van je eigen gemaakte creatie. Vraag je kinderen om te helpen (proeven). Op onze website staat een pagina vol met inspiratie, mocht je even niet weten wat je moet koken. Tip: probeer de pompoensoep. Erg lekker en passend bij het seizoen.

Wij hopen dat deze tips je een handje zullen helpen. Heb je zelf nog andere tips? Deel ze via #LVQRherfsttips

Geen reactie's

Geef een reactie