LVQR contact
Bel naar 0345 648 391 (Op werkdagen tussen 09:00-17:00) Of verstuur online je bericht door hier te klikken.
LVQR blog
LVQR traktaties

Handige weekplanner tijdens verjaardag-stress!

Een uitgerust lichaam en een geest vol energie. Een doel wat ik, maar ik denk ook velen met mij, probeer te behalen na de zomervakantie.

Dit helaas is vaak een niet behaalde verwachting, want als ik voor mijzelf spreek ben ik vaak nog vermoeiender na die zes weken dan daarvoor. Maar ik kan wel altijd zeggen dat er enorm veel plaats is geweest voor het allerbelangrijkste: fun!

Om weer heerlijk structureel op gang te komen in het nieuwe schooljaar is een weekplanner hiervoor een uitkomst. En ja, we hebben toch een smartphone met allerlei plan- en agenda functies hoor ik jullie al denken. Maar door de op de koelkast geplakte weekplanner tussen al de kunstwerkjes van mijn zoon Noaniël, verlies ik de dagelijkse taken toch minder snel uit het oog. Ik neem jullie een dagje mee in mijn week 27 van dit jaar.

Week: 27 Planner

Maandag:        Werk 12:00 – 18:00, Noaniël sportBSO                                                                    Dinsdag:          Werk 10:00 – 18:00, Noaniël opgehaald door zijn papa
Woensdag:      Opticien met mama 09:30, zwemles 15:00                                                                Donderdag:     Logopedie 12:30, schooltraktatie voorbereiden, taart ophalen, eten bij oma
Vrijdag:            Noaniël 6 jaar!                                                                                                              Zaterdag:        Kinderfeestje van Ruben 11:00 – 13:30, visite voor Noaniël
Zondag:           “Vriendinnen verjaardag-brunch” 11:00

Donderdag

Het is donderdag. Zes jaar geleden dat ik om 23:01 uur een niet al te groot maar zeker niet klein wondertje met bloed zweet en tranen heb uitgeperst. Lijkende op Bruce Lee, volgens kersverse papa. Met mijn gedachten terug in 2011, ben ik onderweg naar het centrum om nog de laatste versieringen en benodigdheden voor de schooltraktatie te scoren. Via Pinterest, wat ik het allerleukste social media platform vind anno 2017, heb ik mijzelf uitgedaagd om zoals mijn mini-me ze omschreef: ‘’Eilandjes met palmbomen en apenkoppen’’ te maken. Een origineel en creatief idee. Maar bij het afrekenen van alle producten hoor ik mijzelf al denken, Noël wat heb je je toch weer op je hals gehaald. Maar goed, alles voor de jarige job is al de gedachte die daarna snel volgt.

Geladen met confetti ballonnen, DIY slingers en nog meer verjaardags-attributen (totaal overbodig maar I love it) race ik naar school om Noaniël op te halen. We hebben precies 45 minuten om te lunchen in het centrum en naar logopedie les te fietsen.

13:00 uur staan we weer buiten de praktijk en geef ik Noaniël heeft zijn uiterste best gedaan bij de logopedie les! Nadat ik mijn kleine druif heb afgezet bij school, check ik of we helemaal voorbereid zijn voor de grote dag. Niet al te verassend ondervind ik al snel dat ik weer eens van alles vergeten ben. Opnieuw van hot naar her dus, snel werp ik een blik op de weekplanner en zie ik tussen alle taken doorstaan: Eten bij oma.

Door alle verjaardag-stress en door de chaoot in mij, heb ik dit helemaal over het hoofd gezien! Goh wat fijn denk ik. Ik hoef mij hier in ieder geval niet meer druk over te maken. Vanzelf voel ik mij een stukje rustiger worden bij deze gedachte.

Lieve groet,

Noël

Weekplanner

Handige weekplanner tijdens verjaardag-stress!
Geen reactie's

Geef een reactie