LVQR contact
Bel naar 0345 648 391 (Op werkdagen tussen 09:00-17:00) Of verstuur online je bericht door hier te klikken.
LVQR blog
LVQR traktaties

Cool back 2 school

Aan alles komt een einde en helaas dus ook aan onze heerlijke zomer. Wat hebben wij genoten van de Italiaanse zon, het eten, de fantastische camping. Het zwemmen, zwemmen en nog een keertje zwemmen! Het dobberen op de roze opblaasflamingo en het proeven van alle ijs-smaakjes, mmmmmm.

We hebben weer mooie herinneringen gemaakt en lekker zongebruinde gezichtjes gekregen. Alles wat leuk is gaat veel te snel voorbij en voordat we het wisten stonden we alweer op het schoolplein. Hoewel sommige dagen thuis wel erg lang waren met 2 kleine druktemakers. Waren wij moeders het er ook over eens dat de 6 weken vakantie eigenlijk omgevlogen zijn. Maar wat leuk om elkaar weer te zien. En wat zijn sommige kindjes enorm gegroeid! (sommige mama’s ook… iets met Italiaans ijs,  maar daar hebben we het maar niet over).

Mijn kinderen hadden er echt zin in om weer naar school te gaan. De oudste naar een nieuwe groep. Mijn kleine spruit in dezelfde groep, maar nu als oudste kleuter. Ze stonden te trappelen om hun vriendjes en vriendinnetjes weer te zien. En om hun nieuwe schoolspullen uit te gaan proberen. Al dagen lag alles klaar. De mooie, nieuwe etui, de potloden en natuurlijk de roze gum met glitters. Heerlijk dat ze met zo iets kleins nog zo blij kunnen zijn.

Voor deze mama was het wel weer even wennen. De wekker zetten. Op tijd alles klaar hebben. Het vullen van de broodtrommels (wat geven we nu toch weer mee).

“Mammmmmma vergeet je de gymtas niet…”
“Mijn beker lekt….”
“Wat moet ik aan?”
“Komen we niet te laat??!”

Na een aantal weken in de slow-down stand gefunctioneerd te hebben is het weer even zoeken naar de snelle-mama-turbo-stand. Hoe deed ik dat ook alweer? Ik kan de draai nog niet goed vinden. En dus gaan we elke ochtend toch weer net 5 minuten te laat de deur uit om net op het nippertje op tijd de school in te vliegen.

Ach zo rommelen we nog lekker even aan en komen we vast snel weer in het rimte. Nog even volhouden en dan gaat deze mama ook COOL to school ipv “opzij opzij opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, we hebben ongelofelijke haast!”

Groetjes,
Rachèl

Site: www.prachtige-mamas.nl

Tips

Tip 1 voor mama’s: hou dat heerlijke vakantiegevoel ondanks alle drukte zo lang mogelijk vast! Ga na school nog lekker een ijsje eten. Of gezellig ergens iets drinken met je kinderen. Blijf genieten!

Tip 2 voor mama’s: stop zo nu en dan een lief briefje in de broodtrommel. Dat vinden ze hier zo leuk om te krijgen. Nu krijg ik van de oudste ook wel eens een briefje terug. Om van te smelten, zo lief!

Tip 3 voor mama’s: download de gratis LVQR weekplanner om weer lekker in je ritme te komen en geen belangrijke dingen te vergeten! Succes!

Cool back 2 school
Geen reactie's

Geef een reactie