LVQR Contact
Bel naar 0345 648 391 (Op werkdagen tussen 09:00-17:00) Of verstuur online je bericht door hier te klikken.
LVQR traktaties
LVQR blog

Cheez Dippers Pizza als zoethoudertje?

180 graden anders doe ik (Helmy) het nu! Begin dit jaar heb ik namelijk een carrièreswitch gemaakt. Ik ben drastisch minder gaan werken in een hele andere baan, omdat ik het niet meer gecombineerd kreeg met mijn drie kids (7, 5 en 1 jaar) en ik vond dat ik er niet genoeg voor ze was. Eén van de fijne gevolgen daarvan is dat ik heerlijk kneuterig aan de keukentafel kan zitten met mijn kids na school.

In plaats van naar de buitenschoolse opvang, ben ik nu dus veel aan het schoolplein te vinden. Ik ben er voor ze na school en dat is een heerlijk gevoel. Als ze moe, blij, verdrietig of enthousiast zijn, ik ben er om het aan te horen, ze te troosten of lekker samen op de bank te hangen.

Tussendoortje

Standaard als we thuiskomen is het eerste wat er gevraagd wordt: “mogen we iets lekkers?”. Vooral de speelmaatjes, die mee naar huis komen, kunnen er af en toe wat van. Je hebt kinderen die het zelf vragen, die het via mijn kinderen vragen of die de hele tijd roepen “ik heb zo’n hooonger”, in de hoop dat je weer dat ene kastje open trekt of die ene trommel erbij pakt… ze hebben het goed door! Ik spreek meestal een tijd of moment met ze af, om verder gezeur te voorkomen (helpt vooral bij de volhouders!).

Het is leuk om ze dan iets te geven waarmee ze ook nog even zoet zijn. Als ik ze namelijk soms een gewoon snoepje geef,  is dat zo op en brengt vaak vrij snel weer de ene vraag: mam…… mag ik nog iets lekkers? Dus probeer ik er altijd een momentje van te maken en de kids vinden dat ook geweldig.

Lekker een kleed buiten of een tent bouwen van kleden en stoelen, wat drinken er bij met iets lekkers en ze vermaken zich prima.

Cheez Dippers Pizza

Nu hebben ze laatst de Cheez Dippers Pizza mogen proberen en dat maakt de picknick wel af! Ze kunnen lekker knabbelen en vinden het leuk om te dippen. De pizzasmaak viel bij Lotus wel in de smaak, Xavi was minder enthousiast en Noé dook alleen maar met haar vingers in de kaas!

Ze zijn in ieder geval even zoet en een fijn naschools momentje is het zeker!

Liefs,

Helmy

Deze blogpost is een samenwerking tussen Bitterzout en LVQR

Cheez Dippers Pizza als zoethoudertje
Geen reactie's

Geef een reactie