LVQR contact
Bel naar 0345 648 391 (Op werkdagen tussen 09:00-17:00) Of verstuur online je bericht door hier te klikken.
LVQR traktaties
LVQR blog
  • Vis met La Vache qui rit

4 personen
– 4 kabeljauwruggen
– 4 porties La Vache qui rit®
– 4 zongedroogde tomaten
– 2 preien
– 1 kopje rijst
– 1 grote klont boter
– Zout
– Peper

 

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Was de prei en snij deze in kleine plakjes. Laat ze op een zacht vuur doorgaren en voeg naar behoeve zout en peper toe.
2. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
3. In het midden van elk stuk bakpapier een beetje rijst en prei leggen.
4. Vervolgens de kabeljauwruggen erop leggen en op elke stuk vis een portie La Vache qui rit® plaatsen.
5. De plakjes tomaat snijden en ze over het gerecht verdelen.
6. De vis sluiten en gedurende 15 minuten op 200°C in de voorverwarmde oven stoven. Een cadeautje om uit te pakken!

Kenmerken

40 min
Niet te duur
Gemakkelijk

Categorie
Hoofdgerecht, Recepten, Vis