LVQR contact
Bel naar 0345 648 391 (Op werkdagen tussen 09:00-17:00) Of verstuur online je bericht door hier te klikken.
LVQR traktaties
LVQR blog
  • Tonijnburger met La Vache qui rit

4 personen
– 8 porties La Vache qui rit®
– 2 blikjes tonijn naturel van 150gr
– 1 ei
– 4 pakjes fijne paneermeel
– 4 hamburgerbroodjes
– 1 tomaat
– 1 rode ui
– Enkele slablaadjes
– Zout
– Peper
– Sesamzaad
– Frituurolie

 

1. De afgegoten tonijn fijnmaken met een vork en mixen met 4 porties La Vache qui rit®. Voeg ei, en naar smaak zout en peper toe.
2. Maak 4 vrij dikke burgers met het mengsel van de tonijn en rol deze in het mengsel van paneermeel en sesamzaad.
3. De burgers in zeer hete olie bakken.
4. Pel de uien en snij deze in ringen. Snij ook de tomaat in plakjes.
5. De broodjes in tweeën snijden en opwarmen in een toaster of in de oven op 100°C. Het onderste gedeelte van een broodje met een portie La Vache qui rit® besmeren en een plakje tomaat toevoegen. De warme burger erop, naar smaak enkele uienringen en een beetje sla toevoegen. Serveer het bovenste gedeelte van het broodje zijdelings op de burger. Lekker smullen!

Aanrader: Om de het gehakt niet aan uw handen te laten kleven tijdens de bereiding kunt u uw handen voor de bereiding even onder de kraan houden.

Kenmerken

25 min
Goedkoop
Zeer gemakkelijk

Categorie
Hoofdgerecht, Recepten, Vis