La Vache qui rit gevuld eitje

Iedereen kent de gevulde eitjes van de snackschaal op verjaardagen. Maar deze versie… deze is nog beter. Want met La Vache qui rit in de mix wordt de ei-vulling nog romiger en smakelijker. Top!

 

Ingrediënten voor 10 eitjes:

  • 10 eieren
  • 10 La Vache qui rit puntjes
  • kerriepoeder, peper en zout naar smaak
  • tuinkers, voor garnering
  • snufje paprikapoeder, voor garnering

 

Bereidingswijze:

  1. Kook de eieren in ongeveer 8 minuten tot ze hardgekookt zijn.
  2. Snijd de eieren over de lengte doormidden en schep het eigeel in een schaaltje. Wees voorzichtig: probeer het eiwit heel te houden.
  3. Voeg de La Vache qui rit bij het eigeel en meng het samen tot het een gladde pasta. Breng op smaak met kerriepoeder, peper en zout.
  4. Vul de eieren met het mengsel en garneer ze met wat tuinkers en een snufje paprikapoeder.

 

Categorie

Snack